15/6/21

Το Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων & Συστημάτων Εφοδιασμού στη Θήβα, επισκέφθηκε η Γ. Πούλου

Με τον Αντιπρύτανη κ. Ιορδάνη Χατζηπαυλίδη, τον αναπλ. πρόεδρο του Τμήματος κ. Παναγιώτη Ρεκλείτη και την προϊσταμένη της Γραμματείας κ. Βασιλική Κάστιζα, συναντήθηκε στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού η Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, μαζί με τον πρ. Βουλευτή Ν. Θηβαίο, τον επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Δήμου Θηβαίων Ηλ. Τραμπάκουλο και τους Χ. Παπαχαραλάμπους, Π. Θάνο, μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βοιωτίας. 

“Συζητήσαμε την πορεία και τις προοπτικές ανάπτυξης του Τμήματος, αλλά και τις επείγουσες ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές και διοικητικό προσωπικό και εκτέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις που θα διερευνηθούν άμεσα. Συζητήσαμε επίσης για την ιδιαίτερη καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του πρωτοκόλλου συνεργασίας που υπέγραψαν το ΓΠΑ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από 25 Απρίλιου 2018, για την ίδρυση του «Κέντρου Καινοτόμων και Αειφόρων Εφαρμογών Γεωπονικών Επιστημών», στην Αλίαρτο Βοιωτίας”, σημείωσε η Γ. Πούλου.

Και πρόσθεσε: “Τέλος αναφερθήκαμε στα Διετή Προγράμματα σπουδών των αποφοίτων των ΕΠΑΛ που ιδρύθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και που δυστυχώς έχουν «παγώσει» από την κα. Κεραμέως. Δεσμευτήκαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του Τμήματος σε τοπικό, περιφερειακό και κοινοβουλευτικό επίπεδο και να διεκδικήσουμε άμεσα την επίλυσή τους. Το Τμήμα της Θήβας καθώς και τα άλλα τμήματα του ΓΠΑ στην Περιφέρειά μας χρειάζονται συντονισμένες ενέργειες προβολής και ενίσχυσης, για να αποτελέσουν τη βάση του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου