15/6/21

Επαναλειτουργεί για το κοινό η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας

 

Όπως έκανε γνωστό ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων  επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 (ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή της για την αντιμετώπιση της έξαρσης του COVID-19) η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας.


Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ Σταμάτης Καλαμιώτης αφού ευχαριστεί το κοινό για την υπομονή και την κατανόηση απευθύνει πρόσκληση σε  όλους για δανεισμούς και επιστροφές βιβλίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ώρες προσέλευσης κοινού 8:00-15:00, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, απαραίτητη η χρήση μάσκας). 

Να σημειωθεί πως στο χώρο της Βιβλιοθήκης επιτρέπεται η παρουσία έως δύο ατόμων κάθε φορά.

Για τον δανεισμό βιβλίων και την άμεση εξυπηρέτησή σας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης: https://thivalib.openabekt.gr/.

Στη λειτουργία «αντίτυπα» μπορούν να δούν το ταξιθετικό σύμβολο του βιβλίου και εάν είναι διαθέσιμο ή χρεωμένο) και να καλέσουν στο τηλέφωνο 2262027400 τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης προκειμένου να γίνει η κράτησή τους.

Τα  βιβλία μετά την επιστροφή τους θα παραμένουν για 72 ώρες σε ξεχωριστό χώρο μέχρι την επανατοποθέτησή τους στα ράφια για χρήση. 

Τέλος σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση  μέχρι νεωτέρας, δε θα λειτουργεί το αναγνωστήριο. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου