15/12/20

Δήμος Θηβαίων: Ομόφωνη έγκριση Δ.Σ. στην πρόταση του Δημάρχου για 40% μείωση μισθώματος των σχολικών κυλικείων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου, Γεώργιου Δ. Αναστασίου, για τη μείωση κατά 40% του μισθώματος των σχολικών κυλικείων που παραμένουν κλειστά, λόγω των εκτάκτων συνθηκών της πανδημίας.

Γνωρίζοντας ότι τα σχολικά κυλικεία παραμένουν κλειστά για μακρύ χρονικό διάστημα εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και οι μισθωτές τους έχουν περιέλθει σε δύσκολή οικονομική θέση, o Δήμαρχος Θηβαίων κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου,  πρότεινε μείωση 40% του μισθώματος των σχολικών κυλικείων, όπου αυτό είναι εφικτό, και όχι κάτω του ορίου σύμβασης μίσθωσης του εκάστοτε κυλικείου, όλων των Σχολικών Μονάδων.

Η πρόταση του Δημάρχου έγινε αποδεκτή ομόφωνα απ’ όλα τα παρευρισκόμενα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατόπιν τούτου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη μείωση των μισθωμάτων των κυλικείων όλων των σχολικών Μονάδων της Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων, με ποσοστό έκπτωσης 40% όπου αυτό είναι εφικτό, κι όχι κάτω του ορίου της σύμβασης μίσθωσης του εκάστοτε κυλικείου, για τους λόγους που επισημάνθηκαν, καθώς επίσης και τη ρύθμιση τυχόν οφειλομένων.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου