23/11/20

Διαδικτυακό σεμινάριο για εμβολιασμό, γρίπη, πνευμονιόκοκκο και covid-19

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τον εμβολιασμό κατά του ιού της γρίπης και έναντι του πνευμονιόκοκκου, καθώς και για θέματα σχετικά με τον κορωνοϊό COVID – 19, πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας και ιδιαίτερα στον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Αναστάσιο Τσάτσο και στην συντοπίτισσα ιατρό πνευμονολόγο κ. Σωτηρία Δεβενέ, για την συμβολή τους στο σεμινάριο

Οι δύο ιατροί ανέπτυξαν με τον πιο περιεκτικό τρόπο τα οφέλη και την αναγκαιότητα εμβολιασμού των πολιτών απέναντι στον ιό της γρίπης και τον πνευμονιόκοκκο, ενώ έδωσαν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στο νέο κορωνοϊό.  

Οι συμμετέχοντες στο διαδικτυακό σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα στους δύο ιατρούς και να λάβουν έγκυρη ιατρική ενημέρωση. 

Η έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας είναι πάντα αναγκαία, αλλά στις σημερινές συνθήκες «αναληθών ειδήσεων» σχετικά με τον κορωνοϊό είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή των ιατρών σε διαδικτυακές συζητήσεις για την ενημέρωση των πολιτών και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επίσης ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε θερμά τον Αντιδήμαρχο Λεβαδέων αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Υγείας κ. Βρασίδα Γιαννακόπουλο που ως συντονιστής του διαδικτυακού σεμιναρίου βοήθησε για την ομαλή διεξαγωγή του, ενώ με τις εύστοχες ερωτήσεις και παρεμβάσεις του έδωσε στους ομιλητές την ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν το μέσο πολίτη.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου