17/11/20

Για δεύτερη φορά ο Γ. Μουλκιώτης ζήτησε ενημέρωση τια την κατάσταση των μονάδων Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης συνυπέγραψε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων που κατέθεσαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.  

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν για δεύτερη φορά από τον Υπουργό Υγείας στοιχεία σχετικά με την κατάσταση του προσωπικού στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και τις ΤΟΜΥ των Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Φωκίδας και Ευρυτανίας της 5ης ΥΠΕ, ως και όλων των ΥΠΕ της χώρας, καθώς και πληροφορίες για τις εκτιμήσεις των Διοικήσεων των ΥΠΕ για την ανάγκη αναμόρφωσης των Οργανισμών Νοσοκομείων για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών. 

Επιπλέον, δεδομένης της κρίσιμης υγειονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα λόγω του κορονοϊού, το Κίνημα Αλλαγής ζητά στοιχεία για τις κλίνες ΜΕΘ, ΜΑΦ και τους θαλάμους αρνητικής πίεσης που υπάρχουν ανά Νοσοκομείο σε ολόκληρη τη χώρα καθώς και τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης για την αύξηση και ενίσχυσή τους.

“Επιτέλους το Υπουργείο Υγείας, να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και να παρουσιάσει ανά Νομό και Περιφέρεια τον επιτελικό του σχεδιασμό για τη διαχείριση της πανδημίας, με έργα τα οποία θα μείνουν και την επόμενη ημέρα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μουλκιώτης.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου