1/9/20

Φεστιβάλ ΚΝΕ και «Οδηγητή»

Στο γήπεδο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή -  ert.gr

 “Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ”, αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό κάλεσμα. 

Στη Στερεά το Φεστιβάλ, ξεκινά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στις πόλεις της Θήβας την Παρασκευή 4/9 και στην Λαμία το Σάββατο 5/9. Και ακολουθούν τα Φεστιβάλ σε Λιβαδειά (11/9) και στην Χαλκίδα (12/9).

“Καλούμε τη νεολαία και το λαό της περιοχής, όλης της Στερεάς και της Εύβοιας, με τη συμμετοχή τους στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που μας κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλουμε δυναμικό μήνυμα "οργανωμένης απειθαρχίας" στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!”, τονίζει η σχετική ανακοίνωση.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου