10/3/20

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ & Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ( ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ)


Ο ΓΑΣ Λιβαδειάς πάντα πιστός στις μεγάλες διοργανώσεις της χώρας μας , έδωσε δυναμικό παρόν και στον πρώτο για την φετινή αγωνιστική χρονιά επίσημο αγώνα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ,  που ήταν ο Προκριματικός Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α’ & Β’ κατηγορίας (Γυναικών & Νεανίδων) , που διεξήχθη στις 7-8 Μαρτίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου ‘Τ.Καμπούρης’  στη Χαλκίδα.
Στον αγώνα συμμετείχαν 120 αθλήτριες και το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό.
Στην κατηγορία των Γυναικών η αθλήτρια του ΓΑΣ Λιβαδειάς Νάση Αποστολία κατάφερε να προκριθεί άνετα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεπερνώντας το όριο πρόκρισης και κατακτώντας την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Στην κατηγορία των Νεανίδων ο ΓΑΣ Λιβαδειάς κατέκτησε την 15η θέση στο σύνθετο ομαδικό έναντι 50 σωματείων που έλαβαν μέρος με τις αθλήτριες Γαλανάκου Κων/να , Καρόκη Καλομοίρα , Σφήκα Μαρία ,Μαλέση Καλομοίρα , Αρβανίτη Κατερίνα και Κορογιάννου Κατερίνα. Στον αγώνα δυστυχώς δεν μπόρεσε να λάβει μέρος η αθλήτρια Ταμπάκη Μαριάννα η οποία τραυματίστηκε μία εβδομάδα πριν τον αγώνα και στην οποία ευχόμαστε καλή αποκατάσταση. 
Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και προπονήτριες!!!

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου