22/3/20

Παροχή βοήθειας ατόμων 3ης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων απο το Τμ. Λιβαδειάς του Ερυθρού Σταυρού


Αποτέλεσμα εικόνας για αγγελική μπίνιου

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στην επιτέλεση του έργου του ως επικουρικό σώμα των δημοσίων αρχών σε ανθρωπιστικά θέματα και ενόψει της έκτακτης κατάστασης, δίνει προτεραιότητα σε δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω στήριξη των συνανθρώπων μας.
Στα πλαίσια αυτά το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς όπως επεσήμαναν εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος Αγγελική Μπίνιου και η Γραματέας Ευσταθία Καφρίτσα στηρίζει άτομα τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων που δεν μπορούν από το σπίτι τους ή δεν έχουν κάποιο άτομο για την αγορά και μεταφορά των αναγκαίων αγαθών στο σπίτι τους.
Τα άτομα θα μπορούν να τηλεφωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 22610-20226 από Δευτέρα με Σάββατο, από τις 9:00 πμ μέχρι τις 1:00μ.μ., δηλώνοντας την ανάγκη τους και  εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς θα επικοινωνούν απευθείας μαζί τους και θα αναλαμβάνουν την μεταφορά των ζητούμενων αγαθών (τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων) στο σπίτι τους, το συντομότερο δυνατό.
“Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας”, τόνισε η κ. Μπίνιου

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου