12/10/16

Στις 29 Οκτωβρίου η «Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς για την Λευκή Νύχτα, τη γιορτή του εμπορίου, με εκπληκτικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής.  
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Σάββατο 29, Οκτωβρίου και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας και δωρεάν διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους παράλληλα με προσφορές που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.
Η εκδήλωση όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Θανάσης Καλογηράς «αποτελεί μια πράξη ανταπόδοσης στους καταναλωτές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής για τη στήριξη που παρείχαν στα καταστήματα της Λιβαδειάς όλο το προηγούμενο διάστημα».

«Έχουμε ήδη αρχίσει να ετοιμαζόμαστε για την Λευκή Νύχτα στις 29 Οκτωβρίου, ημερομηνία που πέφτει μέσα στην περίοδο της εμποροπανήγυρης με σκοπό στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να δώσουμε γέλιο και στιγμές χαράς κυρίως στα μικρά παιδιά αλλά και στους μεγάλους. Πρόκειται για μια τη γιορτή που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μια γιορτή που πλέον έχει γίνει θεσμός και τη ζητάνε τόσο οι καταναλωτές όσοι και οι επιχειρήσεις», τόνισε ο κ. Καλογρηάς και πρόσθεσε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς και οι επιχειρήσεις ανταποδίδουν στους καταναλωτές την προτίμησή τους με προσφορές και δωρεάν ψυχαγωγία για όλους».
Τα καταστήματα της πόλης υπόσχονται πολύ καλύτερες τιμές από τις προηγούμενες ώστε ο θεσμός της Λευκής Νύχτας να αποτελέσει παράλληλα και μια ακόμα απάντηση στην κρίση.

«Επιδιώκουμε μια καλύτερη διοργάνωση από πέρσι, οι καιροί είναι ακόμα πιο δύσκολοι και θέλουμε να προσφέρουμε τους καταναλωτές όσο το δυνατόν περισσότερα», επεσήμανε ο Θ. Καλογρηάς και πρόσθεσε πως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας θα είναι πλούσιο και με πολλές εκπλήξεις.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου