27/9/16

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με το Εργαστήριο Γεωργικής Υδραυλικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συνάντηση πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, με το Εργαστήριο Γεωργικής Υδραυλικής, έχοντας ως αντικείμενο συζήτησης την ενημέρωση για τα υδραυλικά  έργα που πραγματοποιούνται στην Κωπαΐδα.

papkopΑναπτύχθηκε άριστη συνεργασία με τους κ.κ. Πουλοβασίλη Αλέξανδρο, πρώην Πρύτανη Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Σπύρο Ρίζο,ΕΔΙΠ του Εργαστηρίου Γεωργικής Υδραυλικής και Ψυχογιού Μαρία, Επίκουρη καθηγήτρια Εργαστηρίου Γεωργικής Υδραυλικής.
«Σήμερα συζητήσαμε με τους καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου τα υδραυλικά έργα τα οποία ως Περιφερειακή Ενότητα έχουμε υλοποιήσει μέσα στην Κωπαίδα.
Οι επιστημονικές τους γνώσεις επιβεβαίωσαν και τεκμηρίωσαν τις ως τώρα  παρεμβάσεις μας μέσα στο Κωπαϊδικό πεδίο.
Συζητήθηκαν μελλοντικές συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Διερευνήθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασιών με μνημόνια συνεργασίας.
Η Κωπαΐδα είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, και η σημερινή συνάντηση αποτελεί συνέχεια ενεργειών του, έτσι ώστε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο να αποκτήσει καθοριστικό ρόλο ,στα τεκταινόμενα του Κωπαϊδικού πεδίου, προς όφελος των καλλιεργητών» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου