24/8/16

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, συγχαρητήρια στους επιτυχόντες

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Από τους 105.548 υποψήφιους, συνολικά εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, τα ΤΕΙ, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού 72.973 υποψήφιοι.
Συγχαρητήρια Μηνύματα: 

Μήνυμα του Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Θηβαίου:
thivaios11Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες του Νομού Βοιωτίας. Περάσατε το κατώφλι της  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με όνειρα φιλοδοξίες και ελπίδες. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία, με υγεία και δύναμη για δημιουργία και ζωή.  Συγχαρητήρια επίσης σε κάθε γονιό και εκπαιδευτικό για τη βοήθεια που προσέφεραν στα παιδιά, ο καθένας με το δικό του πολύτιμο τρόπο.

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε.  Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά:
papathoma620Συγχαίρω θερμά όλες τις μαθήτριες και όλους τους  μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Εύχομαι Υγεία και Δύναμη,  ώστε να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους πλέον πορεία.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών που στάθηκαν  δίπλα τους και συμπαραστάθηκαν  στον αγώνα τους .
Για τα παιδιά  μας που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν, θυμίζω ότι η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις . Χρειάζεται υπομονή , επιμονή και η δικαίωση θα  έρθει.

Μήνυμα της Δημάρχου Λεβαδέων Γιώτας Πούλου:
poyloygiotaΜε αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους εσάς που πετύχατε την εισαγωγή σας σε  Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σας εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές σας και καλή σταδιοδρομία.
Η προσπάθεια σας ήταν κοπιαστική και απαίτησε από όλους σας να επιδείξετε ζήλο, προσήλωση στο στόχο και σκληρή δουλειά που έφερε το αποτέλεσμα της επιτυχίας.  Εύχομαι οι σπουδές σας, στη σχολή που πέτυχε ο καθένας και καθεμιά από εσάς, να ολοκληρωθούν με κάθε επιτυχία και ως αυριανοί επιστήμονες να προσφέρετε τις γνώσεις σας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς σας και οι εκπαιδευτικοί σας, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων ήταν δίπλα σας και στήριζαν την προσπάθεια σας.
Τέλος, συγχαρητήρια σε όλες και όλους που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.  Ο αγώνας για τη μάθηση δεν τελειώνει σε μια χρονιά εξετάσεων, συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Κώστα Μπακομήτρου:
mpakomitros001Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, άλλωστε πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ή η εναλλακτική επιλογή.
Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στους γονείς των μαθητών, όσο και στην εκπαιδευτική οικογένεια που στήριξαν τον δύσκολο αγώνα των μαθητών και πλέον σπουδαστών.
Θερμά Συγχαρητήρια και Καλή Σταδιοδρομία σε όλες και όλους.

Μήνυμα του Δημάρχου Θηβαίων Σπύρου Νικολάου:
nikolaou001Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, θέλω να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων του διδακτικού έτους 2015-2016 και να τους ευχηθώ τα χρόνια των σπουδών τους να είναι παραγωγικά και δημιουργικά και να αποκτήσουν όλες εκείνες τις γνώσεις, που θα τους οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση. 
Χαίρομαι, που για ακόμα μία φορά, οι μαθητές των λυκείων του Δήμου μας σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες και κατάφεραν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους καθώς συνέβαλαν με τη στήριξή τους και τη σωστή διδασκαλία στην επιτυχία τους. 
Τέλος, θέλω να ενθαρρύνω όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να συνεχίσουν να προσπαθούν για την εκπλήρωση των στόχων τους και τους υπενθυμίζω ότι υπάρχουν πολλές διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας που θα τους δώσουν  ευκαιρίες για το μέλλον τους.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου