19/10/21

Την ικανοποίησή του για την ματαίωση του παζαριού εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την ματαίωση της εμποροπανήγυρης μετά την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς.


“Βασικός και κυρίαρχος λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ήταν ο μεγάλος υγειονομικός κίνδυνος καθώς και το  οικονομικό ρίσκο για το Δήμο και τους πολίτες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος και το νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο, συμφωνώντας απόλυτα τόσο και με άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας, όσο και με σημαντική μερίδα των συμπολιτών μας, που είχε εκφράσει και επικοινωνήσει με κάθε τρόπο, την αγωνία και τους φόβους  της πλειοψηφίας του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, γι΄αυτούς τους κινδύνους,  μιας και η επιπλέον υγειονομική επιβάρυνση εξαιτίας του παζαριού, θα μπορούσε να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία όλων μας, αλλά και να οδηγήσει σε νέο κλείσιμο των καταστημάτων, με καταστροφικές συνέπειες στην επιβίωσή μας” επισημαίνει το νέο Δ.Σ. του Ε.Σ. Λιβαδειάς.

Και συμπληρώνει: “Χαιρόμαστε που ο κ. Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, μελετώντας τα δεδομένα  και αξιολογώντας τις επιπτώσεις για όλους τους τομείς, αποφάσισαν τη ματαίωση της λειτουργίας της εμποροπανήγυρης στην πόλη μας, για το 2021. 

Με την ευχή, να απαλλαγούμε σύντομα από τον εφιάλτη του covid, δεσμευόμαστε να προσπαθούμε πάντα, για τη στήριξη του εμπορικού κλάδου και το καλό του τόπου μας”.

Παράλληλα ο Ε.Σ. έκανε γνωστό οτι μετά  την  διενέργεια  των αρχαιρεσιών της  7ης  Οκτωβρίου 2021,  και κατά  την  συνεδρίαση  της 11ης  Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με το καταστατικό, συγκροτήθηκε σε σώμα το  νέο  Διοικητικό  Συμβούλιο  του  Εμπορικού  Συλλόγου  Λιβαδειάς,  του  οποίου  η  σύνθεση  έχει  ως  εξής:


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

ΓΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΔΜΟΥ 9 - 22610 28226

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 31 - 22610 29173

ΤΣΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ - 22610 89981

ΒΑΡΒΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ 57 - 22610 20044

ΤΟΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ

ΣΚΟΥΡΤΩΝ 2 - 22610 80100

ΜΠΟΥΚΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΕΛΟΣ

Δ.ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ - 22610 23132

ΤΖΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΜΕΛΟΣ

ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 11 - 22610 26630


Στην  διενέργεια  των  αρχαιρεσιών  της  7ης  Οκτωβρίου 2021 εξελέγησαν επίσης η Ελεγκτική Επιτροπή και οι Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου που είναι οι παρακάτω: 


ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ 


ΑΝΤ/ΠΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 

ΓΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΑΡΒΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

ΚΟΥΡΕΝΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΤΣΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 

ΤΟΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 

ΤΖΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 

ΜΠΟΥΚΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ  

ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου