22/6/21

"Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε", είναι το σύνθημα που κυριάρχησε στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς

Με το σύνθημα “Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε” πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς η πρόσφατη απεργιακή συγκέντρωση


Χαιρετισμό έκανε η Β. Γκικοπούλου, μέλος του ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ, η Φ. Μητσικώστα, εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βοιωτίας, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Ν. Τάτση, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς.

Οι ομιλήτριες ανέδειξαν την αντεργατικότητα του νέου νόμου αλλά και την ετοιμότητα που πρέπει να έχουν τα σωματεία, οι εργαζόμενοι συνολικά, “για την κλιμάκωση της πάλης απέναντι στην επίθεση αυτή”. 

Παράλληλα ανέδειξαν τις ευθύνες τόσο της κυβέρνησης “που έκανε τα πάντα για να συκοφαντήσει την απεργία και να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό αλλά και των άλλων κομμάτων, ανάμεσα τους και του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν με προηγούμενους νόμους την διευθέτηση του χρόνου εργασίας, όπως και των συνδικαλιστικών τους παρατάξεων, που έκαναν τα πάντα μαζί με την ΓΣΕΕ να βάλουν εμπόδια στην απεργία”.

Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης της Λιβαδειάς.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου