23/3/21

ΕΣΥΝ Βοιωτίας: Διαδικτυακή εκδήλωση- ενημέρωση με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στο φαινόμενο της χρήσης»

 Όπως αποδεικνύεται από τα στατιστικά στοιχεία κι απ` τις μελέτες στα λύματα κατά την περίοδο της καραντίνας, οι συνθήκες εγκλεισμού πυροδότησαν τις αιτίες που οδηγούν στην χρήση, ευνόησαν την έναρξη και αύξησή της, την υποτροπή, ακόμα και την εγκατάλειψη της θεραπείας. 

Θα σταματήσει να υφίσταται το πρόβλημα με την έξοδο από τα περιοριστικά μέτρα; Ποια η σημασία της πρόληψης; Υπάρχει θεραπεία;

Το παράρτημα νομού Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.), προσπαθώντας να φωτίσει όλα τα παραπάνω, να ενημερώσει αλλά και να διευρύνει τις αντιστάσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις, διοργανώνει μέσω της πλατφόρμας zoom διαδικτυακή εκδήλωση-ενημέρωση, την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 και ώρα 18.00, με θέμα «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στο φαινόμενο της χρήσης». Θα μιλήσει ο Ορέστης Παπαγιαννόπουλος, ψυχολόγος, γραμματέας του Ε.ΣΥ.Ν.

Για την συμμετοχή σας και για να λάβετε τον σχετικό σύνδεσμο επικοινωνήστε είτε ηλεκτρονικά στα email esynviotias@gmail.com και lianakaravasili@gmail.com είτε στο τηλέφωνο 6934734061.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (Ε.ΣΥ.Ν.)        

Παράρτημα  νομού Βοιωτίας

email: esynviotias@gmail.com   τηλ. 6934734061

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου