23/3/21

Ε.Κ. Θήβας: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Καλούμε την κυβέρνηση και ειδικά τα αρμόδια Υπουργεία Υγείας, Εργασίας & Προστασίας του Πολίτη έστω και την ύστατη ώρα, να κάνουν  δεκτά τα συνεχή αιτήματα μας για μαζικά τεστ ανίχνευσης του COVID 19 κατά την είσοδο των εργαζομένων, σε όλες τις βάρδιες και σε καθημερινή βάση, ώστε να μηδενισθεί ο κίνδυνος διασποράς στους χώρους δουλειάς.

Επιτέλους πρέπει να αντιληφτείτε ότι ενώ  έχετε απαγορεύσει τα πάντα (μετακινήσεις από Νομό σε Νομό, από Δήμο σε Δήμο) και έχετε κλείσει όλη την αγορά, τα κρούσματα αυξάνονται γιατί συνεχίζουν να μετακινούνται οι εργαζόμενοι  χωρίς έλεγχο.

Στην περιοχή μας από τις αρχές Ιανουαρίου που μπήκαμε  σε σκληρό lockdown,όχι μόνο δεν υπάρχει καμία μείωση  αλλά αύξηση των κρουσμάτων, διότι είναι τεράστια βιομηχανική περιοχή με μετακινούμενους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους από Νομό σε Νομό, με αποτέλεσμα να μπουν σε βαθύ κόκκινο και οι όμοροι Νομοί.

Σταματήστε να στοχοποιείτε τις συγκεντρώσεις των πολιτών και των εργαζομένων που γίνονται με όλα τα μέτρα προστασίας, και πάρτε ουσιαστικά μέτρα προστασίας για την διασπορά του COVID 19 που κυρίως παρατηρείται στους ανεξέλεγκτους χώρους εργασίας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς..

 

Δ.Σ. ΕΚ. Θήβας 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου