25/2/21

Ολοκληρώθηκε από το δήμο Ορχομενού η κατασκευή 7 παιδικών χαρών

Ολοκληρώθηκε από το δήμο Ορχομενού η κατασκευή 7 παιδικών χαρών στην έδρα και τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ορχομενού για την άθληση το παιχνίδι και την ψυχαγωγία των παιδιών.

Οι 7 παιδικές χαρές είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα και ασφαλή όργανα, είναι κατάλληλα διαμορφωμένες για την ομαλή πρόσβαση των παιδιών με κινητικά προβλήματα και η κατασκευή τους ακολουθεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Το Δημοτικό συμβούλιο Ορχομενού ήδη έχει ψηφίσει τον Κανονισμό λειτουργίας των παιδικών χαρών και έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες πιστοποίησης για την οριστική τους παράδοση.

Υπόθεση όλων των δημοτών κάθε ηλικίας αποτελεί πλέον η προστασία των παιδικών μας χαρών από φθορές, βανδαλισμούς και καταστροφές.

Οι 7 παιδικές χαρές έχουν κατασκευαστεί στις παρακάτω περιοχές:

Ορχομενού, Ακραιφνίου, Κάστρου, Παύλου, Αγίου Δημητρίου, Διονύσου και Αγίου Ανδρέα.

“Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών αλλά και δική μας προεκλογική δέσμευση, γίνεται έργο παρά τις οικονομικές πιέσεις  και καθυστερήσεις που δέχεται η αυτοδιοίκηση λόγω της υγειονομικής κρίσης”, τόνισε η δήμαρχος Ορχομενού Βούλα Καράλη. “Εντείνουμε τις προσπάθειές μας στην κατεύθυνση της αλλαγής της πορείας του δήμου μέσω του σχεδιασμού, της διεκδίκησης και της υλοποίησης έργων που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και στην αναπτυξιακή ανάταση του δήμου μας”.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου