15/12/20

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Λιβαδειά

Πραγματοποιήθηκε  στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Λεβαδέων από το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρο Μητά και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Σελίδα» κ. Δημήτρη Καραμάνη.

Στην φωταγώγηση παρευρέθηκαν  και οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Αθανάσιος Καλογρηάς, Βρασίδας Γιαννακόπουλος, Ιωάννης Δήμου και Μάριος Σάκκος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι τα φετινά Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού έχει ανατρέψει την καθημερινότητα μας. 

“Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για όλους μας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε εορταστική ατμόσφαιρα στο Δήμο μας, λίγο πιο λιτά και χωρίς περιττές δαπάνες.

Ο Δήμος επιθυμώντας να προσφέρει χαρά στους μικρούς μας φίλους, αφού η πανδημία του κορωνοϊού δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε εορταστικές εκδηλώσεις, δημιούργησε ένα διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν ζωντανά με το χωριό του Άη Βασίλη στο Ροβανιέμι, να απολαύσουν μουσικές συναυλίες, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών και μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης. Το απίθανο ψηφιακό χριστουγεννιάτικο χωριό είναι επισκέψιμο από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων”.

Και συμπλήρωσε: “Επίσης, πραγματοποιήσαμε το διαγωνισμό ζωγραφικής, όπου τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου, όσα τουλάχιστον κατάφεραν να υποβάλλουν τα έργα τους λόγω της διακοπής των μαθημάτων, ζωγράφισαν για τη δημιουργία των ευχετήριων καρτών του Δήμου. Οι βραβευθέντες μαθητές θα δουν τα έργα τους στις τυπωμένες κάρτες, αλλά και στο διαδίκτυο”.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων τόνισε ότι οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερες, αλλά μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για επαναπροσδιορισμό της στάσης ζωής, των αξιών και κίνητρο για να κάνουμε πράξη το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου που είναι η ελπίδα, η ταπεινότητα και η αγάπη προς το συνάνθρωπο. 

“Είναι ευκαιρία για όλους μας να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας με τον πιο απλό τρόπο, μένοντας σπίτι προστατεύοντας όσους αγαπάμε”, κατέληξε και ευχήθηκε:  “Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και υγιές το 2021”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου