29/12/20

Διαδικτυακά κάλαντα στον Δήμαρχο Λεβαδέων

 
Μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λιβαδειάς τραγούδησαν διαδικτυακά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και εορταστικά τραγούδια στον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς, τους ευχήθηκε καλές γιορτές και του χρόνου να έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν για να του τραγουδήσουν τα κάλαντα στο σχολείο τους. 

Επίσης ο κ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε τον Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Μουλκιώτη ο οποίος πρόσφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων  σημειώνοντας ότι “οι πράξεις αλληλεγγύης ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και συνδράμουν στην προσωπική μας αναγέννηση”.  Επίσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μουλκιώτη και για την βοήθεια στο πλαίσιο των προσπαθειών για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος και η περιοχή προς όφελος των πολιτών.

Ο κ. Μουλκιώτης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κα Ιωάννα Νταντούμη παρέδωσε τα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, ευχήθηκε καλές γιορτές στους εργαζομένους της δομής και υπογράμμισε το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν στους δημότες, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου