24/5/20

Παραχώρηση χώρου για την μετεγκατάσταση του Ε.Κ.Α.Β. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας


Παραχώρηση χώρου για την μετεγκατάσταση του Ε.Κ.Α.Β. στο κτίριο ...

Με τον Πρόεδρο Ελλάδας του Ε.Κ.Α.Β. κ. Παπαευσταθίου Νικόλαο και τον υπεύθυνο Επιχειρησιακών Μονάδων Ε.Κ.Α.Β. Περιφερειακών Ενοτήτων Εύβοιας – Βοιωτίας και διασώστη κ. Κόκο Νικόλαο συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η μετεγκατάσταση του τομέα του Ε.Κ.Α.Β.  Λιβαδειάς , από το χώρο του  Νοσοκομείου της Λιβαδειάς, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας .

«Εδώ και καιρό δρομολογούμε την μετεγκατάσταση του Ε.Κ.Α.Β., μαζί φυσικά και με τα ασθενοφόρα του στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Είναι προτεραιότητά μας και φροντίζουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε  για την  βελτίωση των συνθηκών των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή και αξίζουν ένα αξιοπρεπές  και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Παραχωρούμε χώρο 100 τ.μ. περίπου, καθώς και χώρο στάθμευσης για τα ασθενοφόρα, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητα Βοιωτίας το οποίο  είναι σε στρατηγικό σημείο με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της Επιχειρησιακής Δράσης.
Βεβαίως μεγάλη έκπληξη για εμάς ήταν και η ενημέρωση από τον Πρόεδρο ότι έχει ζητήσει την πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας, για πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, 10 ατόμων στο Νοσοκομείο της Θήβας και 10 ατόμων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα Νοσοκομεία της Βοιωτίας.
Κοινός μας στόχος η βελτίωση και αναβάθμιση των παροχών υγείας  για το καλό των πολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου