12/5/20

Τι σημαίνουν για σένα οι Πανελλήνιες; Πες το στην "Πρόταση Ζωής"


Τι σημαίνουν για σένα οι Πανελλήνιες; Πες το στην “Πρόταση Ζωής ...

Τι να σκέφτονται και πώς να αισθάνονται άραγε οι μαθητές καθώς πλησιάζουν οι εξετάσεις;
“Οι γονείς σας συχνά μας ρωτούν για το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την περίοδο των Πανελληνίων. Για τους λόγους αυτούς, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση μας "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ". Αποτυπώστε ανώνυμα, είτε σε γράμμα, είτε σε μορφή κόμικ, είτε σε ζωγραφιά, τις σκέψεις, τις αγωνίες, τις δυσκολίες, τα συναισθήματά που μπορεί να βιώνετε αυτήν την περίοδο καθώς και τους τρόπους που θα μπορούσαν οι γονείς σας να σας βοηθήσουν αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς σας δε σας βοηθούν!”, τονίζει η “Πρόταση Ζωής” σε κάλεσμά της πρός γονείς και μαθητές, κυρίως της Γ΄ Λυκείου.
Και προσθέτει:
“Εμείς θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε το υλικό που θα μας στείλετε και θα δημιουργήσουμε ένα σποτάκι που θα περιλαμβάνει τις "φωνές" σας. Θα δημοσιεύσουμε το σποτάκι στο κοινό και στους γονείς σας και θα το χρησιμοποιούμε στο μέλλον κάθε φορά που κάποιος γονιός μας ζητά συμβουλές για το πώς να βοηθήσει το παιδί του που δίνει πανελλήνιες”.
Μέχρι την Παρασκευή 22/05/20, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βάζουν τα γράμματα, τις ζωγραφιές ή τα κομικ στο γραμματοκιβώτιο της ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Αμφίωνος και Ζεγγίνη 3, Θήβα.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου