8/4/20

Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας ο Σ. Νικολάου


Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς ο Σπύρος Νικολάου ...
Ενώπιον του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού έγινε σήμερα, Τετάρτη 8 Απριλίου, η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας από την Παράταξη «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» κ. Σπύρου Νικολάου.

Ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός καλωσόρισε τον κ. Νικολάου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας και δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω με χαρά το Σπύρο Νικολάου ως νέο μέλος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικά η παραγωγική του πορεία ως Δήμαρχος Θηβαίων, αποτελούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια εξίσου δημιουργική θητεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ευχαριστώ ακόμη το συνεργάτη και φίλο Χάρη Σανιδά, για τη σημαντική προσφορά του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από όποια θέση την υπηρέτησε».


Ο κ. Σπύρος Νικολάου είναι Αντιστράτηγος ε.α. με καταγωγή από τη Θήβα. Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε ο πρώτος Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων. Επανεκλέχθηκε Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου 2014. Το 2019 έθεσε υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας». 


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου