13/2/20

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Ορχομενού


Αποτέλεσμα εικόνας για Βούλα καράλη

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Ορχομενού για το οικονομικό έτος 2020 σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.
Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και στηριζόμενος στην αρχή του ισοσκελισμού και της ακρίβειας στη διάθεση των πιστώσεων με στόχο την εύρυθμη και άρτια λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και τη χρηστή διαχείριση του δημόσιου χρήματος.
Ο προϋπολογισμός για το 2020 χαρακτηρίζεται ρεαλιστικός και υλοποιήσιμος παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που διέπουν την αυτοδιοίκηση γενικότερα και ιδιαίτερα το Δήμο μας.
Με αφορμή στην ψήφιση του προϋπολογισμού η δήμαρχος Ορχομενού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέσω της χρηστής διοίκησης επιχειρούμε τη συνέχιση έργων που έχουν προβλεφθεί και κινούνται στη σωστή κατεύθυνση για το Δήμο από την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, καθώς και το σταδιακό σχεδιασμό, τη μελέτη και την υλοποίηση του δικού μας σχεδίου για την ανάταση και τη νέα αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου για την οποία δεσμευτήκαμε προεκλογικά.
Ευχαριστώ θερμά τις υπηρεσίες και τις επιτροπές του Δήμου Ορχομενού για την προσπάθεια και την εποικοδομητική συνεργασία.»

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου