27/9/16

Τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης

Στα χωριά της Δ.Ε. Αλιάρτου περιόδευσε το Σάββατο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Φανή  Παπαθωμά, Κώστα Μπακομήτρο και Γιάννη Ταγγαλέγκα καθώς και τους περιφερειακούς Συμβούλους  Γιώργο Αναστασίου, Χάρη Σανιδά και Σπύρο Παπαχριστοδούλου.

peri1
Τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκαν και συνόδευσαν στα χωριά  ο Δήμαρχος Αλιάρτου –Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και κατοίκους της περιοχής.
Στις συζητήσεις κυριάρχησαν κυρίως θέματα που αφορούν την Κωπαΐδα και δόθηκε  έμφαση στην αρδευτική περίοδο που, παρά την έντονη ανομβρία, στην περιοχή πήγε καλά, με την Αντιπεριφερειάρχη Φ. Παπαθωμά να εξηγεί τις ενέργειες που έγιναν, αλλά και τα έργα που αναμένονται να ξεκινήσουν.
Μεταξύ άλλων τονίστηκε η άριστη συνεργασία όλων των φορέων που συνέβαλε στο θετικό αποτέλεσμα.
Ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο μεγαλόπνοο σχέδιο των κλειστών αγωγών στην Κωπαϊδα για το οποίο ήδη εκπονείται η προμελέτη με στόχευση την ένταξη στο ΕΣΠΑ ενός μεγάλου τμήματος .
Ο Δήμαρχος Γ. Ντασιώτης  δεν παρέλειψε να θέσει και το θέμα της κατασκευής του οδικού δικτύου του Ελικώνα για  σύνδεση των χωριών μεταξύ τους και την ανάδειξη του βουνού ενώ μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης έκανε γνωστό ότι συμφωνήθηκε μία αντίστοιχη περιοδεία στα χωριά της Δ.Ε. Θεσπιών.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου