23/8/16

Μεταπτυχιακά προγράμματα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στη Λιβαδειά

Η πόλη της Λιβαδειάς μπαίνει ξανά στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακά προγράμματα μετά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Διοικούσας Επιτροπής της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.).
Πιο συγκεκριμένα κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, η Λιβαδειά θα φιλοξενήσει τα Προγράμματα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε τα οποία θα παρακολουθήσουν συνολικά 155 σπουδαστές.
Όπως σημείωσε η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου η διεξαγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος στη Λιβαδειά «προσφέρει σε πτυχιούχους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στην πόλη τους χωρίς μετακινήσεις στην Αθήνα ή άλλες πόλεις, ενώ αναμένεται ότι το πρόγραμμα θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό σπουδαστών/τριων από την ευρύτερη περιοχή, καθώς όσον αφορά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το πρόγραμμα θα διεξαχθεί μόνο στη Λιβαδειά».
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου 2016 και θα διεξάγεται απογευματινές ώρες σε αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς.
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016. 

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.aspete.gr ή www.aspete.eap.gr.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου